Win amazing prizes


OTA SELVÄÄ

Etsitkö jännittävää peliä josta voittaa upeita palkintoja?

Ole onnekas ja löydä yksi sivuistamme netistä.

Palvelumme


Verkkopeli

Haasta itsesi ja tietosi!

Ole onnekas

Voit pelata pelejämme kun olet löytänyt yhden sivuistamme

Vain paras voi voittaa

Pelimme perustuvat taitoihin, joten vain paras tulee voittamaan

Pelaa vastuullisesti

Ethän innostu liikaa ja muistathan lopettaa ajoissa

Aina Onnellisia VoittajiaKäyttöehdot

1 Soveltuvuus

1.1 Yleiset käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat ja ovat osana kaikkia Lucky Suitcasen (verkossa) tarjoamia (digitaalisia) palveluita, tarjouksia sekä maksuliikennettä. Käyttöehdot koskevat myös käyttäjän puhelinoperaattorin (”Operaattori”) välityksellä ostettuja palveluita, riippumatta siitä onko kyseinen Operaattori mainittu tässä asiakirjassa vai ei. Lucky Suitcasen tarjoamat palvelut sisältävät, mutta eivät rajoitu, tietokilpailuihin ja peleihin sekä muihin vastaaviin palveluihin, joihin osallistutaan Operaattorin välityksellä soittamalla maksulliseen palvelunumeroomme, tai muulla vastaavalla tavalla.

1.2 Nämä käyttöehdot ovat sitovat joka tilanteessa ilman erillistä kirjallista hyväksyntää Lucky Suitcaselta.

2 Palveluiden toimitus

2.1 Käyttäjä pyytää Lucky Suitcasen palveluita Lucky Suitcaselta. Palvelun toimittaa Lucky Suitcase sekä käyttäjän Operaattori.

3 Käyttöehdot

3.1 Käyttäjän soittaessa maksulliseen palvelunumeroon hyväksyy tämä rekisteröitymisensä palveluun

3.2 Käyttäjät osallistuvat kilpailuun kerran per puhelu. On mahdollista soittaa myös uudelleen paremman tuloksen saavuttamiseksi.

3.3 Käyttäjän on oltava vähintään 18 vuotias osallistuakseen kilpailuun. Mikäli et ole vastuussa puhelinlaskusta, varmista että sinulla on laskun maksajan lupa osallistua kilpailuun ennen soittamista. Soittamalla palvelunumeroomme hyväksyt olettamuksemme edellä mainitun luvan olemassa olosta.

3.4 Lucky Suitcasen hintatiedot löytyvät sivustoltamme ”FAQ” kohdasta

3.5 Kyseessä olevan tarjouksen loputtua korkeimman pistesaldon (yhden puhelun aikana) kerännyt pelaaja voittaa tarjoukseen liittyvän palkinnon, voittajat julkistetaan sivustollamme ”voittajat” osiossa. Jos kaksi tai useampi käyttäjää on saavuttanut saman tuloksen järjestetään kyseisten kilpailijoiden kesken loppuottelu. Tulokset ovat lopulliset. 5 arkipäivän kuluessa tarjouksen päättymisestä voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä puhelimitse. Voittajalle soitetaan yhden viikon ajan kahdesti päivässä. Mikäli tämä ei vastaa puheluihin voittoa ei luovuteta. Mikäli näin käy, soitetaan kilpailussa toiseksi sijoittuneelle käyttäjälle.

4 Kuinka se toimii

4.1 Osallistuaksesi Lucky Suitcasen kilpailuihin siirry kilpailu sivustollemme. Mikäli olet sivustolla, soita siellä mainittuun palvelunumeroon osallistuaksesi.

4.2 Soitettuasi alkaa kilpailu automaattisesti ja voit vastata kysymyksiin puhelimesi numeronäppäimillä 1 ja 2.

5 Palkinnon voittaminen

5.1 Sinulla on mahdollisuus voittaa useita palkintoja. Palkinnot vaihtelevat tuotepalkinnoista käteispalkintoon sekä lahjakortteihin. Lucky Suitcasella on oikeus korvata mikä tahansa palkinto rahalla joko osittain tai kokonaan. Mikäli näin tapahtuu, on rahasumma arvoltaan suurempi kuin alkuperäinen palkinto. Palkinto on hyväksytty niin kuin sitä tarjotaan, ja sitä ei voi vaihtaa tai muuttaa. Kaikki palkinnot toimitetaan käyttäjän ilmoittamaan osoitteeseen kahden kuukauden kuluessa ilmoittamisesta, tai rahapalkinnon ollessa kyseessä kahden kuukauden kuluttua tilinumeron ilmoittamisesta. Voittaja maksaa kaikki toimitus/postimaksut. Tarjouksen kattavuus kerrotaan ”tuotteet ja palkinnot” kohdassa. Lucky Suitcasella on oikeus käyttää voittajan kuvaa, nimeä sekä asuinaluetta tulevaisuudessa promootiomateriaaleissa, julkisuuskuvassa sekä markkinointi materiaaleissa ilman erillistä lupaa tai hyväksyntää voittajalta.

6 Hinnoittelu

6.1 Mainoksissa olevat tarjoukset tai toteamukset sivustolla LuckySuitcase.com eivät ole velvoittavia ellei toisin kirjoitettuna mainita.

6.2 Ennen kilpailun alkua soittaja saa lyhyen kuvauksen palvelusta sekä sen hintatiedot. Jokaiselta minuutilta kilpailun alettua laskutetaan kiinteä osallistumismaksu. Mobiili- tai maksupuhelin liittymästä soittaville osallistujille hinta on korkeampi, ja Operaattorin määrittelemä lisämaksu laskutetaan Lucky Suitcasen osallistumismaksun lisäksi.

6.3 Sivustoltamme löytyvät hintatiedot palveluillemme. Normaali osallistumistilanteessa Operaattori laskuttaa osallistumismaksun puhelinlaskussasi; pre-paid liittymästä soitettaessa vähentää Operaattori ennalta maksamaasi saldoa osallistumismaksusi verran. Osallistuja tästedes suostuu täysin maksamaan edellä mainitut maksut soittaessaan palvelunumeroihimme ja osallistuessaan Lucky Suitcasen palveluihin. Yhteisen päätöksen myötä maksu on mahdollista suorittaa myös muilla tavoin, esimerkiksi luottokortilla.

6.4 Lucky Suitcasella on aina oikeus muuttaa hintojaan etukäteisen ilmoituksen jälkeen.

7 Immateriaalioikeudet

7.1 Olet tietoinen ja hyväksyt että sisältö ja sovellukset joita käytetään palveluun liittyen, tästä edespäin sovellukset, sisältävät luottamuksellista tietoa joita suojaavat sitovat immateriaalioikeudet. Tästedes hyväksyt että kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle tai sen valtuuttamille lisenssinhaltijoille, ja suostut olemaan tekemättä vaatimuksia niihin liittyen. Hyväksyt että kaikki immateriaalioikeudet pysyvät alkuperäisillä omistajillaan, eivätkä siirry missään vaiheessa sinulle. Immateriaalioikeudet käsittävät kaikki patenttilain, tietosuojalain, tavaramerkkilain, käyttöoikeuslain sekä muiden relevanttien omistuslakien pykälät ja kaikki lisäykset tähän päivään mennessä sekä tulevat lisäykset sekä muutokset, ja ovat voimassa maailmanlaajuisesti. Hyväksyt että kaikki sivustolla näkyvät merkit ovat niiden omistajien oikeuksien alaiset, ja niitä suojaavat kansalliset sekä kansainväliset immateriaalioikeudet ja lait. Niiden luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty. Lucky Suitcase on palveluntarjoajan tavaramerkki. Hyväksyt myös että kaikki mainoksissa sekä palveluissamme esitetty tieto sekä sisältö ovat meidän oikeuksiemme alaista ja lainmukaisesti suojeltua. Takaat että et koskaan jaa, luo, tuota, lainaa, myy tai levitä tuotetta tai palvelua joka pohjautuu osittain tai kokonaan meidän suojeltuun materiaaliimme ilman kirjallista lupaamme. Palveluntarjoaja antaa sinulle henkilökohtaisen ja ainoastaan sinua koskevan luvan asentaa sovellukset sekä ladata niihin liittyvää tietoa sekä materiaalia, sekä osallistua palveluumme henkilökohtaisesti ilman kaupallisia tavoitteita sekä täysin näiden käyttöehtojen puitteissa tapahtuvalla tavalla. Sinulla ei ole oikeutta muokata mitään tarjoamaamme sovellusta, palvelua tai sisältöä, eikä yrittää saada selville lähdekoodiamme. Kaikki luvaton käyttö, jakaminen sekä käyttöehtojen vastainen toiminta on kiellettyä.

8 Vastuunvapautus

8.1 Palveluntarjoaja, sen johtajat, työntekijät, alihankkijat, edustajat eivätkä yhteistyökumppanit ota vastuuta itseaiheuttamastasi vahingosta palveluitamme käyttämällä. Hyväksyt että:

8.2 Palvelumme tarjotaan ”niin kuin se on” ja ”silloin kun saatavilla” periaatteella, ilman mitään takeita tai takuita. Lainpuitteissa palveluntarjoaja ja siihen liittyvät osapuolet vapauttavat itsensä vastuusta palveluun, sivustoon ja sen sisältöön liittyen.

8.3 Palveluntarjoaja ja siihen liittyvät osapuolet eivät ota vastuuta turvallisuudesta, luotettavuudesta, ajallisuudesta tai sopivuudesta sovelluksiin, sisältöön tai palveluun liittyen. Odotustesi ei taata täyttyvän missään tilanteessa tai muodossa. Emme takaa katkeamatonta ja aina toimivaa palvelua.

8.4 Suositukset tai informaatio jota vastaanotat suullisesti, kirjallisesti tai palvelumme kautta eivät ole käyttöehtoihimme lisättävää materiaali joihin voit myöhemmin vedota. Emme suosittele luottamaan pelkästään kyseisiin neuvoihin.

8.5 Hyväksyt että lataat ja käytät palveluitamme omalla vastuullasi ilman että me olemme vastuussa mistään vahingosta sinulle, tietokoneellesi, muulle omaisuudellesi tai tiedoillesi.

9 Vastuun rajoitteet

9.1 Missään tilanteessa, mukaan lukien huolimattomuus ja välinpitämättömyys, eivät palveluntarjoaja tai siihen liittyvät osapuolet ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille aiheutuneista vahingoista, sisältäen, mutta ei rajoittuen ainoastaan, rahallisiin, oikeudellisiin sekä epäsuoriin vahinkoihin. Palveluidemme käytöstä, väärinkäytöstä tai käyttämättömyydestä riippumatta olemme nyt ilmoittaneet sinulle velvollisuutemme vastuun suhteen sekä varoittaneet sinua mahdollisesta vahingosta, jota voi aiheutua. Joissain maissa ei vastuun rajoittaminen tai vastuun vapauttaminen ole laillista, ja siinä tapauksessa kyseiset pykälät eivät koske sinua. Missään tilanteessa palveluntarjoaja ja siihen liittyvät osapuolet eivät ole korvausvelvollisia mistään aiheutuneesta vahingosta tai asiasta suuremmalla rahallisella summalla kuin palvelumme käytöstäsi maksettua summaa vastaavalla rahallisella arvolla.

10 Tietojen käyttäminen ja prosessointi

10.1 Lucky Suitcasen täytyy käyttää ja prosessoida sinuun liittyvää informaatiota palveluiden tarjoamiseksi.

10.2 Käytämme ja prosessoimme tietojasi vain yksityisyydensuoja käytäntöjemme rajoissa, jotka ovat vapaasti nähtävillä ja ladattavissa sivustoltamme. Lucky Suitcase noudattaa kaikki lakeja yksityisyydensuojaan ja tietosuojakäytäntöön perustuen. Globaalina yrityksenä Lucky Suitcase ja siihen liittyvät yhtiöt toimivat jatkuvasti yksittäisten maiden rajojen ulkopuolella.

10.3 Lucky Suitcasella on oikeus käyttää puhelinnumeroasi ja sähköpostiasi markkinointi tarkoituksessa.

11 Lainmukaisuus

11.1 Jokainen käyttäjä on velvoitettu toimimaan oman maansa lakien puitteissa. Vaikka Lucky Suitcase ei velvoittaisi noudattamaan joitakin maakohtaisia lakeja, on käyttäjän silti niitä noudatettava. Mikäli osa käyttöehdoistamme todetaan oikeudellisesti pitämättömiksi tuomarin toimesta, osapuolet hyväksyvät että tuomarin ja oikeusjärjestelmän tulisi hyväksyä käyttöehdot lainpuitteissa. Muut osiot kuin pitämätön osio ovat täysin pätevät ellei toisin päätetä.

11.2 Kaikki kiistat ratkaistaan virallisen tuomioistuimen käsittelyssä siinä maassa, jossa kilpailu järjestetään.

12 Viimeinen osio

12.1 Nämä käyttöehdot ovat saatavilla osoitteessa LuckySuitcase.com ja kopio niistä toimitetaan ilmaiseksi pyydettäessä.

12.2 Lucky Suitcasella on oikeus muuttaa käyttöehtojaan. Muutoksista ilmoitetaan viestillä Lucky Suitcase sivustolla. Mikäli käyttäjä jatkaa palveluiden käyttöä muutosten jälkeen, katsotaan hänen hyväksyneen muuttuneet käyttöehdot.

12.3 Lucky Suitcasella on oikeus muuttaa tai korvata osioita tai säännöksiä vastaavilla korvikkeilla ilman erillistä ilmoitusta.

12.4 Lucky Suitcaseen voi ottaa yhteyttä osoitteessa cs.fi@luckysuitcase.com


Usein kysyttyä

Kuinka voin osallistua kilpailuun?

Jos olet onnekas, löydät yhden Lucky Suitcase sivuista, joissa on ohjeet kisaan osallistumisesta sekä upeista palkinnoista.

Millaisia palkintoja voin voittaa?

Lucky Suitcase pyrkii aina löytämään parhaat palkinnot, kuten älypuhelimia, tabletteja, etuseteleitä ja muita.

Kuinka voin voittaa palkinnon?

Aina kun pelaat Lucky Suitcasea, voit saada ennätyspisteet, ja jokaisen kampanjajakson päättyessä korkeimman pistemäärän haalinut käyttäjä voittaa palkinnon.

Mitä palvelun käyttäminen maksaa?

Kun käytät palvelua, sinua veloitetaan 2,21 euroa minuutilta, pelin keston ollessa maksimissaan 30 minuuttia.

Kuinka tiedän että olen voittanut palkinnon?

Kaikkiin voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä heidän Lucky Suitcaselle ilmoittamiensa puhelinnumeroiden kautta. Voittajiin otetaan yhteyttä 5 päivän kuluessa siitä kun, kampanjakausi on päättynyt.

Kysymyksiini ei ole vielä vastattu, mitä voin tehdä?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikenlaisiin kysymyksiin liittyen. Lähetä sähköpostia osoitteeseen cs.fi@luckysuitcase.com ja saat vastaukset kysymyksiisi.


Privacy Policy – Lucky Suitcase

Privacy

Yksityisyydensuoja käytännöt – Lucky Suitcase

Yksityisyys

Palveluntarjoaja kunnioittaa käyttäjiensä yksityisyyttä, ja on siksi tuottanut erillisen yksityisyydensuoja käytäntöjä koskevan asiakirjan, joka on keskeinen osa Palveluntarjoajan Yleisiä Käyttöehtoja sekä niitä tukevia asetuksia. Mikäli sinusta tuntuu että emme noudata näitä säännöksiä, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse ja teemme kaikkemme taloudellisen kohtuullisuuden rajoissa ratkaistaksemme ongelmanne.

Tietojen Keruu

Me saatamme kerätä ja prosessoida seuraavat henkilökohtaiset tiedot sinusta:

• Sivustollamme syöttämäsi tiedot. Niihin sisältyvät rekisteröintivaiheessa syöttämäsi tiedot, puhelinnumerosi, saamasi pisteet, nimesi, osallistumisesi kilpailuihimme, materiaalin julkaisu sivustollamme sekä pyytämäsi lisäpalvelut;
• Jos otat meihin yhteyttä, saatamme säilyttää kyseisen yhteydenoton;
• Mikäli täytät vapaaehtoisen kyselyn, voimme säilyttää myös sen tiedot;
• Suorittamiesi transaktioiden sekä tilaustesi tiedot;
• Vierailusi sivustolla sisältäen, mutta ei rajoittaen vain näihin, liikenne tiedot, sijainti tiedot ja muut viestintä tiedot sekä käyttämäsi resurssit.

Tietojesi Käyttö

Rekisteröitymällä sivustollemme hyväksyt tietojesi jakamisen ja käyttämisen seuraavissa tilanteissa: • Hakemuksesi käsittelyssä;
• Tarpeen vaatiessa järjestääksemme sinulle kolmannen osapuolen palveluita ja tuotteita, jolloin tietosi luovutetaan vain ja ainoastaan laskutuskäyttöön ja tilauksen tekemiseen;
• Hyväksymisesi sivulle ja sen sisällön sekä palveluiden käyttöön liittyvissä tilanteissa;
• Palveluidemme kehityksessä asiakaspalautteen, kyselyiden sekä muun tutkimuksen ja kehittävän analyysin muodossa;
• Jos olet sallinut meidän lähettää sinulle tarjouksia muista tuotteista, niin tietojasi käytetään sinuun yhteydenottamiseksi ja uusista tarjouksista, kilpailuista ja tuotteista tiedottamiseksi.
Sinulla on oikeus vaatia tietojesi suojaamista markkinointi toimenpiteiltämme ottamalla meihin, Lucky Suitcase, yhteyttä sähköpostitse osoitteessa cs.fiuckysuitcase.com

Tietojen Julkaisu ja Jakaminen

Olemme oikeutettuja jakamaan ja paljastamaan tietosi kenelle tahansa ryhmämme jäsenistä, mikä tarkoittaa sisar- sekä tytäryhtiöitämme sekä omistajaamme ja tämän sisaryhtiöitä. Voimme luovuttaa tietosi kolmannen osapuolen käyttöön ennalta määrätyissä tilanteissa:
• Myydessämme tai ostaessamme yrityksen tai osuuden siitä, jolloin tietosi luovutetaan myyjän tai ostajan käyttöön yrityksen voimavarana.
• Jos meidät tai kaikki meidän voimavaramme ostaa kolmas osapuoli, on ostajalla oikeus tietojesi saamiseen.
• Mikäli meillä on lain myötä vaatimus luovuttaa tietosi, tai suojellaksemme käyttöehtojamme ja muita käyttäjiämme, omaisuuttamme, oikeuksiamme sekä tilojamme. Tähän sisältyy tietojen vaihtaminen yritysten ja yhtiöiden kanssa luottotietojen ja petos suojauksen merkeissä.

Evästeet

Meillä on oikeus käyttää evästeitä sivustoillamme parantaaksemme niiden käytettävyyttä. Evästeet ovat aakkosnumeerisia yksilöllistäjiä jotka siirrämme tietokoneellesi selaimesi välityksellä.

Tietojesi Säilyttäminen

Tiedot, jotka keräämme sinusta, voidaan siirtää sekä säilyttää eri paikoissa. Sitä voi myös käsitellä toisaalla työskentelevä työntekijämme tai alihankkijamme työntekijä. Kyseiset työntekijät voivat olla esimerkiksi osa tuotteesi toimitusta, maksujesi suorittamista tai asiakaspalveluamme. Syöttämällä tietosi palveluumme hyväksyt nämä siirtoa ja säilytystä koskevat säädökset. Teemme kaikkemme kohtuullisuuden rajoissa suojellaksemme tietojasi näiden käyttöehtojen rajoissa.
Mikäli olet vastaanottanut salasanan meiltä tai asettanut sellaisen itse, olet vastuussa sen salassa pitämisestä henkilökohtaisesti. Pyydämme sinua olemaan jakamatta salasanaasi kenenkään kanssa. Tiedonvälitys internetissä ei ole täysin turvallista. Teemme parhaamme suojellaksesi henkilökohtaisia tietojasi, mutta emme voi taata niiden turvallisuutta kun niitä lähetetään sivustollemme internetin välityksellä; kaikki sellaiset tiedonsiirrot ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja protokollia sekä tietoturvaominaisuuksia niiden suojaamiseksi luvattomalta käytöltä. Mitä tietoturvaominaisuuksia meillä on käytössä tietojesi suojaamiseksi?
Sivustomme käyttää teknisiä sekä operatiivisia toimenpiteitä suojatakseen tietojasi. Kun lähetät meille tietosi, suojataan niitä niin online kuin offline tilassakin. Kaikki käyttäjiemme ilmoittama tieto, mukaan lukien yksityiset tiedot, on rajattu käyttöoikeuksin. Työntekijöidemme on käytettävä salasana suojattuja kirjautumisalustoja päästäkseen käsiksi tietoihisi. Lisäksi kaikkien työntekijöiden tietokoneiden ja muiden laitteiden tietoruva on aina päivitetty uusimpaan versioon ja heitä koulutetaan jatkuvasti tietoturvaan liittyen. Uusia käyttöehtoja lisättäessä kerrotaan siitä aina työntekijöillemme, jotta voimme taata aina sopimusehtojen mukaisen tietojen käsittelyn. Tiedot sisältävät palvelimet sijaitsevat suojatussa ja turvallisessa ympäristössä.

Linkit

Sivustollamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Emme ole vastuussa muiden sivustojen yksityisyyssuoja käytännöistä. Kehotamme käyttäjiämme lukemaan sivustojen omat yksityisyydensuoja käytännöt ennen henkilökohtaisten tietojen syöttämistä näiden tarjoamiin palveluihin. Tämä tietosuoja käytäntö dokumentti koskee ainoastaan tätä kyseessä olevaa sivustoa. Mitä muuta sinun tulisi tietää tietojensuojauksesta?
Sinun tulisi tietää että kaikki vapaaehtoisesti internetissä luovuttamasi tiedot esimerkiksi sähköpostin välityksellä tai keskustelupalstoilla on muiden luettavissa. Me emme valvo käyttäjiemme toimintaa. Mikäli luovutat henkilökohtaisia tietojasi ymmärrät ja hyväksyt siihen liittyvät riskit sekä vastuut. Mikäli vastaanotat roskapostia tai turhia viestejä, vastuu ei ole meidän sillä sähköpostisi, salasanasi ja käyttäjätietojesi suojaaminen on yksin sinun vastuullasi. Rekisteröitymällä palveluumme hyväksyt käyttö- ja yksityisyydensuoja ehdot sekä käytännöt. Mikäli et hyväksy ehtojamme, ota meihin sähköpostitse yhteyttä osoitteessa cs.zauckysuitcase.com. Poistamme silloin kaikki henkilökohtaiset tietosi järjestelmästämme.

Muutokset yksityisyydensuoja käytäntöihimme

Lucky Suitcase on oikeutettu muokkaamaan yksityisyydensuoja käytäntöjään milloin tahansa, ja muutokset ovat sitovia heti niiden julkaisuhetkestä lähtien. Olet vastuussa asiakirjan säännöllisestä tarkastuksesta muutoksiin liittyen. Lucky Suitcase päivittää asiakirjan viimeisimmän muokkauspäivämäärän aina dokumentin alareunaan.

Lapset

Emme tietoisesti kerää tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta, emmekä jaa sitä kolmansienosapuolien kanssa. Alle 18-vuotiaat lapset saavat käyttää palveluitamme vain huoltajan läsnä ollessa tai suostumuksella. Sekalaiset
Mikäli jokin osio tässä asiakirjassa todetaan lainsäädännön vastaiseksi, epäkelpoiseksi tai pitämättömäksi, on muu asiakirja edelleen täysin lainsäädännön mukainen, kelpoinen sekä paikkansa pitävä. Paitsi toisin mainittaessa, on tämä yksityisyydensuoja käytäntö sekä käyttöehtomme koko sopimus sinun ja Lucky Suitcasen välillä sivujen ja sisällön käytön suhteen.